Videoovervågning


Få øjne i nakken med videoovervågning

Med videoovervågning kommer man aldrig til at anklage den forkerte. Overvågning via kamera er ganske enkelt den bedste og ærligste form for overvågning.

Der er mange fordele ved overvågning, ikke mindst forebygger det tyveri og mindsker svind – det gør det også muligt at anklage de rette, samt undgå at anklage de forkerte, hvem kan ikke se fordelen ved dette. Med et kamera der overvåger kasseapparater, indgange, selvbetjeningsmaskiner, lager, bygninger, P-pladser, får man så at sige en flue på væggen, der ikke kun ser, men også hører alt.

 

Hvor er videoovervågning aktuelt?

Overvågning med kamera er aktuelt ved potentielle udsatte steder, hvor der kunne foregå noget kriminelt. Det kan være tyveri, indbrud, vold, handel med- eller indtagelse af stoffer og lignende. Både offentlige institutioner, private, arbejdspladser og opholdssteder kan med fordel benytte sig af denne form for overvågning.

Et kamera er en objektiv installation der altid fortæller sandheden. Herved undgår man ubehagelige mistænkeliggørelser eller beskyldninger. Man kan altid helt konkret finde frem til hvem der har udført den kriminelle handling, hvorfor man får et værdifuldt redskab i en eventuelt opklaring.

Ofte når det ikke så langt når man har installeret et overvågningskamera. Selve tilstedeværelsen af et kamera, mindsker i sig selv forekomsten af kriminelle handlinger.

 

Kontakt os

Vi står altid til rådighed for at svare på spørgsmål og- eller vejlede omkring produkter og køb heraf. Vi har afdeling i Aarhus. Du kan kontakte os på 70 70 21 90 eller gå til vores kontaktside

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ VIDEOOVERVÅGNINGTop