Oplukning


Oplukning af låste døre, gamle pengeskabe m.v.

Har du brug for oplukning af en låst dør eller lignende er du kommet til det rette sted. At låse sig selv ude, smide nøglen væk, eller andet der afholder en fra at komme ind i ens hjem, er naturligvis irriterende og frustrerende. Hos Bonne Låse hjælper vi dig med at komme inden for i varmen igen.

Når man er låst ude, eller har brug for anden form for oplukning, er det selvfølgelig vigtigt at problemet bliver løst hurtigt, billigt og diskret. Dette garanterer vi dig. Hos Bonne Låse er vi bevidste om den irritation og besværlighed der følger med en smækket dør, derfor hjælper vi dig øjeblikkeligt når uheldet er ude. 

 

Husk at vi har døgnvagt!

Vi har en vagttelefon der er åben 24 timer i døgnet – når du ringer, sender vi en af vores dygtige låsesmede, der hurtigt og diskret låser din dør op.

Selvfølgelig forsikrer vi os, at du er bosat på den konkrete adresse før vi lukker dig inden for, dette har vi systemer til, og ordner det på få sekunder. Vi giver altid en fair pris, da vi ved hvor uheldige sådanne situationer er, og ikke ønsker at udnytte vores kunders uheld.

Vi har afdeling i Aarhus. Du kan kontakte os på 70 70 21 90 eller gå til vores kontaktside.

 

Husk, at du hos os kan betale med MobilePay!

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ OPLUKNINGTop