Personale

Information om virksomheden

Bonne Låse & Sikring har mere end 40 års erfaring med en lang række opgaver inden for sikring og låsesmedsarbejde. Med vores lange erfaring kan vi tilbyde totalløsninger inden for sikring, herunder adgangskontrol og installering af både mekaniske og elektroniske løsninger. Ligeledes kan vi tilbyde vores kunder alle former for mere klassisk låsesmedsarbejde.

Bonne Låse & Sikring er både autoriseret af Ruko A/S som Ruko Sikringsspecialist samt medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF), hvilket betyder, at vi er indbefattet af DLF’s garantiordning – det sikrer vores kunder en høj faglig standard og dermed et sikkert valg.

 

Altid behjælpelig

Vi ved, at vores kunder ikke kun smækker sig ude eller har behov for vores hjælp inden for arbejdstid. Derfor tilbyder vi også 24 timers døgnservice, hvor vi med vores rullende værksteder er i stand til at klare alle specialopgaver samt naturligvis låsesmedsarbejde.

For at se nærmere på de løsninger, services og produkter, vi tilbyder, kan du navigere i menuen øverst på siden. Vi har butik i Aarhus og dækker det meste af Jylland. Hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud på din låse- eller sikringsopgave, kan du altid ringe på 70 70 21 90.

 

Ledig stillinger

Låsesmeds læring 

Servicetekniker/Låsesmed

 

Ønsker du at blive en del af Bonne Låse & Sikring og mener du at du har det vil lige står og mangler, så send da en uopfordret ansøgning samt CV med et vellignende billede til daglig leder Mark Knudsen på mk@bonnesikring.dk

Vi udfører bl.a. :
Personale

Keld Bonne Direktør

Mark Knudsen Daglig leder

Michael Pedersen Servicetekniker

Jan Jørgensen Servicetekniker

Micael Fredrich Karlsen Servicetekniker

Jesper Schibler Servicetekniker

Morten Ulsted Servicetekniker

Jacob Bak Servicetekniker

Christian Mortensen Salg & projekt

Mathias Kastholt Servicetekniker

Trine Pagter Vand Teknik/service

Top